holding up a beverage
September 6, 2022

๐—Ÿ๐—ฒ๐˜โ€™๐˜€ ๐—ฏ๐—ฒ ๐—ต๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜, ๐—ป๐—ผ๐˜ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜†๐—ผ๐—ป๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐˜€ ๐—ถ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—บ ๐˜๐—ผ ๐—ฟ๐˜‚๐—ป a ๐—ฏ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€ โฌ‡๏ธโฃ โฃ

๐Ÿ’ญYou can have all the ideas, the passion, and take action to start a business- ๐—ฏ๐˜‚๐˜ ๐—ถ๐—ณ ๐˜†๐—ผ๐˜‚ ๐—ฑ๐—ผ๐—ปโ€™๐˜ ๐—ต๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐˜๐—ผ ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฝ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฏ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—ด๐—ผ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐˜ ๐˜„๐—ผ๐—ปโ€™๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ ๐˜€๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ. โฃ โฃ

๐Ÿ“‰๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฐ๐˜€ ๐˜€๐—ฎ๐˜† ๐˜๐—ต๐—ฎ๐˜ ๐—บ๐—ผ๐˜€๐˜ ๐—ฏ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐˜€ ๐—ณ๐—ฎ๐—ถ๐—น ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฟ ๐—ณ๐—ถ๐—ฟ๐˜€๐˜ ๐˜†๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ณ๐—ถ๐—ฟ๐˜€๐˜ ๐Ÿฏ ๐˜†๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜€.

My first business The Blushing Diary failed after less than two years. I started this business when I got laid off from flying and ventured into the beauty industry. To be completely honest with you, it was not easy starting up a new business in the middle of the pandemic. There were so many roadblocks that I experiences, but I do not regret it one bit. I learned so many valuable life lessons and skills under my tool belt. And before that there were many failures I went though. โฃ โฃ

๐ŸŒฑThere will be days where you win and there will be days that you will lose, ๐˜†๐—ผ๐˜‚ ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ ๐˜๐—ผ ๐—ฏ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ ๐˜๐—ผ ๐—บ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‚๐—ฝ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ ๐˜๐—ผ ๐—น๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ป ๐—ณ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐˜๐—ต๐—ผ๐˜€๐—ฒ ๐—ฒ๐˜…๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐˜„ ๐—ณ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—ถ๐˜. โฃ โฃ

๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿ’ป๐—•๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฎ ๐—ฏ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—ผ๐˜„๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฎ ๐˜๐—ผ๐˜‚๐—ด๐—ต ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ, ๐—ถ๐˜ ๐—ถ๐˜€๐—ปโ€™๐˜ ๐—ฎ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฎ๐˜€๐˜† ๐—ฎ๐˜€ ๐—ถ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐˜† ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—บ ๐˜๐—ผ ๐—ฏ๐—ฒ:โฃ

โ–ซ๏ธYou end up wearing all the hats in the beginning (social media, marketing, sales, book keeping, IT..the list goes on)โฃ

โ–ซ๏ธ Working more than you thought you would โฃ

โ–ซ๏ธ People may start to see you differentlyโฃ

โ–ซ๏ธ You may get taken advantaged of โฃ

โ–ซ๏ธMost likely you will have to work more than one job while running your biz โฃ

โ–ซ๏ธYou need the time, dedication, the motivation and the right mindset โฃ โฃ

๐˜›๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ข ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ด๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ด๐˜ฉ ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ, ๐˜โ€™๐˜ฎ ๐˜ด๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜บ ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต ๐˜ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜จ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜บ ๐Ÿธ ๐˜บ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ณ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ณ ๐Ÿค“โฃ โฃ

Does any of this surprise you? Thinking of starting a business? Let me know! โฃ โฃ

The Truth About Running a Business

I help creative + ambitious driven entrepreneurs tell their stories & build their dream websites, so they can grow their businesses and make more money.

It's time to turn your dreams into reality

Based in Toronto, Ontario, Chรฉrie Creative Studio was born because of my ever-growing passion and dedication for digital design and content creation.

Currently, I am a flight attendant travelling the world while pursuing web design and content creation on the side.

My goal is to grow Chรฉrie Creative Studio to allow me to have the creative and financial freedom that I am striving towards. After all, life in your 20s is about chasing after your dreams and making it a reality!

 full-time dreamer and ambitious go-getter.

Hi! I'm Sammy,
 

This is THE place to get started or to elevate your current website. After all, your website should be your hardest-working employee. Whether you are a website newbie or an emerging veteran, this guide was specially 

made just for you.

The Website Audit

Let's make your DIY journey easier with our arsenal of one-of-a-kind website templates, to be exclusively used on Showit (The best website platform EVER).  

Work 1:1 with me to create the website of your money-making dreams with Showit. A fully custom 5-page website will be ready to launch in 5 weeks.

A 1:1 experience where we take a template and turn it into your own. Choose your favourite template from our shop and I'll customize it to align with your brand. 

Let's Create Magic

Template Customization

Custom Web Design

Template Shop

Shopify Web Design- Coming Soon

Get In Touch

Send it in

Yay! Can't wait!

Shop Website Templates

Showit Website Template

Daydreamer

Not ready to commit to a full website? Daydreamer is the ultimate sales page- all you need to get started! Get ready to stand out and attract your dream clients.

Showit Website Template

Amoria

A full 5 page website. Amoria was made for the minimalistic and modern entrepreneur. Get ready to make big money with this show-stopping template.

Showit Website Template

Windia

A full 5 page website.
Windia was made for the carefree and goal-driven entrepreneur. This template was inspired to take dreams to reality.

ยฉ 2023 Chรฉrie Creative Inc. | ALL RIGHTS RESERVED. | PRIVACY | TERMS